Arona

Tehnologija
Full Link
Tehnologija
Full Link

Hands-free tehnologija koja omogućava da povežete vaš uređaj sa Apple CarPlay™ ili Android Auto™.

Tehnologija
Bežični punjač
Tehnologija
Bežični punjač

Sistem za punjenje mobilnih uređaja bez kabla.

Bezbednost
Detekcija slepog ugla
Bezbednost
Detekcija slepog ugla

Detekcija slepog ugla će vas upozoriti na vozila koja se nalaze iza vas prilikom promene kolovozne trake

Garancija
5 godina garancije
Garancija
5 godina garancije

Dobra vožnja sa 5 godina garancije za sve modele!

Oprema

Dizajn

Do your thing.

Neki prate druge. Dok neki imaju malo drugačiji pristup. Nova SEAT Arona je gradski SUV koji je stvoren za hrabre. Za one koji rado prate sopstveni put. Opremljena elementima koji se mogu individualno oblikovati, SEAT Arona uspeva spojiti okretan gradski automobil sa stilom SUV modela. Tu je, spremna je za akciju. Jeste li i vi spremni?

Tehnologija

Divan novi Svet

Volite da budete među najboljima? Onda se obezbedite odgovarajućom tehnologijom. Bežični punjač, 8" multimedijalni sistem "Plus" uključuje  Full Link tehnologiju, zvučni sistem BeatsAudio™, sistem zaključavanja i pokretanja bez ključa "Kessy" sa pulsirajućim dugmetom za pokretanje ili ambijentalno osvjetljenje - u novoj SEAT Aroni bićete odlično povezani i imaćete punu kontrolu.

Bezbednost

Imate kontrolu

Bez brige. SEAT Arona će se pobrinuti za sve. Automatska regulacija odstojanja (ACC), šest Airbag-ova, Detekcija slepog ugla i asistent za napuštanje parking mesta - u  novom SUV vozilu svaka avanturaće biti bezbedna.

Galerija

Ostavlja utisak

SEAT Arona ne samo da čini stvari drugačijima, ona sve radi sa stilom. Sa udobnošću. Sa impresivnim konturama. Sa posebno prostranim enterijerom. Upečatljivom kontrolnom tablom i volanom. Centralno postavljen displej od 8 inča.

Oprema

Oslobodite hrabrost

Želite više? SEAT Arona poseduje sve što vam treba ... lakše, inteligentnije, privlačnije. Postoji veliki izbor dodatne opreme za Aronu. Prilagodite je svom ukusu.

Street Art

Do your thing

Drugim rečima, verujte svom instinktu. Idite svojim putem i oserćajte se sjajno. Pogledajte kako internacionalni ulični umetnik Mateo radi svoju stvar. Onda ćete znati na šta mislimo.

 

 

Želite više informacija o modelu SEAT Arona?