Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Upravljanje životnom sredinom

Recillaža automobila

Sirovine i energija na zemlji su ograničeni. Njihova ekonomična upotreba je zbog toga proglašena jednim od ciljeva SEAT-a.

Reciklaža automobila

Pravilno recikliranje starih vozila i delova

Ponovna upotreba, recikliranje komponenata, ekološki prihvatljiv tretman otpadnih vozila i smanjenje otpada su važni aspekti u recikliranju automobila na kraju radnog veka.