Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće

Literatura i servisne informacije

erWin pomaže kod popravke i održavanja

U literaturi o popravci opisani su koraci u izvođenju radova na vozilima, električnim priključcima i priključcima u dijagramima. Za rad su specificirani potrebni specijalni alati i oprema.

Internet-Portal erWin

Literaturu objavljuje SEAT S.A. putem internet portala erWin (Elektronske popravke i informacije o radionicama). Ovde možete lako i jeftino nabaviti potrebnu literaturu za pojedina vozila.

Service-Support(kwfat)porsche.co(kwfdot)at