Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće

Inspekcija

Prilikom svakog pregleda vozila ne samo da doprinosite svojoj aktivnoj bezbednosti, već i osiguravate vrednost vozila.

Zašto je inspekcija važna?

Pregled vašeg automobila

Sa 130 km/h na autoputu, hladni start na -10 ° na zimskom odmoru ili na + 40 ° južno na moru? Savršeno za vas, naravno, ali izazov za vaše vozilo. Samo vozila koje redovno održavaju stručnjaci mogu bez problema proći ovakve zahteve. U zavisnosti od starosti vozila i kilometraže, opseg inspekcijske usluge varira i može uključivati i do 50 testnih tačaka.

Vredi znati o inspekcijskom servisu

Kada se vrši inspekcija?

Nalepnica sa unutrašnje strane vrata vozača ili prikaz servisnog intervala na instrument tabli podseća vas na sledeći datum inspekcijskog servisa. U servisnoj knjižici takođe se nalazi datum sledeće inspekcije.

Kontrolne tačke održavanja
 • Zamena ulja motora, zamena filtera ulja

 • Provera nivoa rashladne tečnosti i antifriza

 • Testiranje opreme za osvetljenje i signalizaciju

 • Provera podešavanja prednjeg svetla

 • Provera funkcije brisača i uređaja za pranje vetrobrana

 • Provera akumulatora

 • Provera debljine kočionih pločica napred i nazad

 • Provera nivoa tečnosti za kočnice

 • Provera stanja i dubine profila pneumatika

 • Provera pritiska pneumatika na sva četiri točka i rezervnog točka

 • Poništavanje prikaza servisnog intervala

 
Molimo pogledajte detaljne informacije u vašem SEAT servisnom planu. Vaš SEAT servisni konsultant će vas sa zadovoljstvom savetovati sveobuhvatno o svim pitanjima u vezi sa servisnim intervalima, kao i o tačnom obimu i troškovima inspekcije i radova održavanja.

Šta su dodatni radovi i kada su potrebni?

Dodatni rad u okviru inspekcije podrazumeva zamenu istrošenih delova, koji se moraju obaviti u određenom intervalu - prema uputima proizvođača. 

Kao promena filtera ili svećica. Intervali promene su, na primer, 2, 4 i 6 godina ili 30.000, 60.000 ili 90.000 kilometara u zavisnosti od modela vozila.

U zavisnosti od modela i uslova korišćenja, može biti neophodno, npr. da zamenite filter vazduha ranije. To se dešava kada se vozilo kreće po prašnjavim područjima. Isto važi i za filter za gorivo. Ako je dizel gorivo sa niskim kvalitetom, možda će biti potrebno zameniti filter pre stvarnog intervala zamene.

Kao deo inspekcije, vaš SEAT pažljivo proveravaju naši servisni stručnjaci u skladu sa uputstvima proizvođača - tako da uvek možete bezbedno stići na svoje odredište!

SEAT paketi

Za vaše vozilo starije od 4 godine, SEAT-ove ponude nude kompletne pakete po meri.