Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Oprema

Bez skretanja do odredišta

Stignite opušteno - zahvaljujući odgovarajućim navigacionim uređajima. Svaki model zadovoljava sve vaše potrebe putovanja i informiše vas u realnom vremenu o trenutnim uslovima saobraćaja, vremenu i parkingu. Vaš SEAT servisni savetnik će vam rado dati savet o izboru odgovarajućeg navigacionog uređaja!

GARMIN Drive 51 LMT-S

Sa kartama 22 zemlje

Sa Garmin Drive 51 LMT-S CE, na raspolaganju vam je navigacioni sistem sa 5-inčnim ekranom osetljivim na dodir. Pruža pouzdanu navigaciju, informacije o saobraćaju u realnom vremenu putem veze za pametne telefone i ažuriranja mapa za Centralnu Evropu (22 zemlje). TripAdvisor je odličan način da vidite mesta kao što su hoteli, restorani i atrakcije - uključujući i recenzije.

GARMIN Drive 51 LMT-S

Sa kartama 46 zemalja

5-inčni displej sa besplatnim ažuriranjima mapa za celu Evropu, uključujući bezbednosni paket i opcionalne stacionarne radarske informacije, uvek ažurirane sa informacijama o saobraćaju u realnom vremenu, parkingom, vremenom i benzinskim stanicama.

 

GARMIN DriveAssist 51

Navigacija i kamera 46 zemalja

Garmin DriveAssist 51 LMT-S EU povezuje navigacioni sistem i DashCam iza 5-inčnog ekrana. Takođe možete primati obaveštenja, kao što je dolazna e-pošta i pozivi direktno na ekranu vašeg navigacionog sistema tako da ste up-to-date u pokretu.

 

GARMIN DriveSmart 51 LMT-S

Sa kartama 46 zemalja

Vozite bolje sa Garmin DriveSmart ™ 51 LMT-S sa 5-inčnim ekranom osetljivim na dodir. Sugestije sa sajta TripAdvisor® i Fourskuare® omogućavaju vam da otkrijete popularna mesta i aktivnosti. Preko Watch Link App možete poslati navigacione podatke na Garmin Smartwatch!

 

Sa kartama 46 zemalja

GARMIN DriveSmart 61 LMT-S

Sigurno i brzo ćete doći do svog odredišta sa Garmin DriveSmart ™ 61 LMT-S sa 6,95 "frameless touch screen. Uz preporuke TripAdvisor® i Fourskuare®, otkrijte popularna mesta i aktivnosti. Uz LiveTrack možete podeliti trenutnu poziciju ili poslati podatke na Smartwatch.