Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Oprema

Bezbednost i komfor za vaše dete

Bezbednost vaše decu je glavni prioritet. Zbog toga, ovde prikazana dečija sedišta ne samo da pružaju optimalnu zaštitu u slučaju udara, već se mogu i prilagoditi. Da biste mogli da obezbedite pravo sedište za decu, treba imati u vidu sve elemente sedišta i automobila, SEAT predstavlja mali izbor dečjih sedišta sa ISOFIX sistemima za pričvršćivanje. Vaš servisni savetnik će vas rado posavetovati!

Dečje sedište PEKE G3 PLUS

Dizajnirana za decu od 3 do 12 godina i telesnu težinu od 15 i 36 kg. Pričvršćivanje preko sigurnosnog pojasa sa tri tačke. Visina naslona za glavu se može podesiti u 11 položaja i samo jednom rukom. Takođe se može koristiti bez naslona. Poseduje i poklopac koji može da se skine i opere.

 

Dečje sedište KIDFIX XP

KIDFIX XP nudi roditeljima bezbednost a deci komfor. Ovo inovativno sedište sa X-PAD naslonom daje pojačanu frontalnu zaštitu. Njegove duboke, potpuno postavljene bočne stranice obezbeđuju zaštitu za glavu i vrat. Za decu od 4 do 12 godina.

 

SEAT dečje sedište DUO PLUS

Za decu od 9 meseci do oko 4 godine ili od oko 9 do oko 18 kg, ova sedišta omogućavaju udoban i bezbedan transport. Sa 3-stepenim podešavanjem nagiba, ono se idealno prilagođava potrebama deteta i sa sigurnosnim pojasom sa 5 tačaka je optimalno obezbeđeno.

 

SEAT dečje sedište Peke G1 Trifix I-Size

Savršeno se prilagođava potrebama dece visine od oko 76 do oko 105 cm. Laka i sigurna instalacija zahvaljujući integrisanim ISOFIX sidrima i gornjim vezama.

 

Uložak sedišta

Štiti sedište od tačaka pritiska. Sa džepom za pribor na dnu.