Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Service Downloads

SEAT dokumenta

Brza pomoć kada su važni minuti.

Važno za vas: Informacije koje se nalaze u dokumentaciji su namenjene kupcima, radionicama i dilerima. Kao SEAT kupac, informacije o svim funkcijama, sigurnosnim uputstvima i bezbednosti putnika naći ćete u knjižici vašeg SEAT-a. Sertifikovani SEAT dileri dobijaju sve informacije o popravkama.

ICE: Broj mobilnog telefona u hitnom slučaju

Skoro svi danas imaju mobilni telefon sa sobom. U hitnom slučaju mogu se obavestiti spasioci ili rodbina. Ali koji od brojnih spremljenih brojeva vodi do rodbine, koga treba kontaktirati? Ideja: Sačuvajte osobu koja treba da bude obaveštena pod međunarodno poznatim kratkim obrascem ICE (= U hitnom slučaju) u adresaru svog mobilnog telefona.