Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Saveti

Putovanje automobilom

Svakom putovanju je potrebna dobra priprema - pa tako i putovanjem sa vlastitim automobilom. Da li znate koje zakonske obaveze postoje u vašoj destinaciji za odmor? Otkrijte unapred kako bi vaše putovanje počelo bez problema. raspitajte se kod vašeg SEAT partnera za sigurnosne pakete koji sadrže najvažnije članke pomoći na putu za vaše putovanje.

 

Saveti za putovanje

Pritisak u gumama: Proverite pritisak u gumama i podesite ga prema opterećenju.

Tečnosti: Proverite nivo ulja i dopunite rezervoar prskalica vetrobranskog stakla.

Sigurnosni prsluk: Trebalo bi da bude što više sigurnosnih prsluka, jer ima putnika u kolima.

Dežurni telefonski brojevi:

- iz zemlje, 0800 099 999
- iz inostranstva, +381 11 2711 333

Saobraćajni propisi u zemlji za odmor

Brza pomoć

Različite zemlje, različiti običaji. Upoznajte se sa zakonima pre putovanja. U nekim zemljama vinjeta je obavezna, zelenu kartu osiguranja treba uvek nositi u inostranstvu a na nekim mestima je čak obavezno nositi rezervne sijalice u automobilu. Zamenske sijalice su naravno dostupne u svakom trenutku kod vašeg SEAT dilera.

 

SEAT garancija mobilnosti

Takođe, ne zaboravite broj za hitne slučajeve SEAT garancije mobilnosti. U slučaju kvara ili nesreće, takođe ćete dobiti brzu i kompetentnu pomoć u inostranstvu. Najbolje je uvek nositi brošuru o garanciji mobilnosti sa sobom u pretincu za rukavice.