Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće

Zamena zupčastog kaiša

Tokom svog životnog veka originalni zupčasti kaiševi SEAT-a se rastežu. Zupčasti kaiševi od čvrstih staklenih i plastičnih vlakana garantuju visoku postojanost i omogućavaju preciznu kontrolu motora. Oslonite se na SEAT Originalni kvalitet i profesionalnu instalaciju od strane obučenih SEAT tehničara.

 

 

 

Kako

Zamena zupčastog kaiša

Zupčasti kaiševi su rezervni delovi. Oni se pregledaju tokom pregleda i po potrebi menjaju. Budući da su zupčasti kaiševi trajno izloženi ogromnim opterećenjima, važno je da ne gubite novac na pogrešnom mestu i da se fokusirate na pouzdanost i kvalitet. Jer neadekvatna zamena može dovesti do skupog oštećenja motora.