Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Besprekorna inspekcija

SEAT Originalo vetrobransko staklo

90% svih informacija koje se odnose na bezbednost biće uočene kroz vetrobransko staklo. Prema tome, savršen pregled, sa što manje izobličenja, ima glavni prioritet. Ovo i još mnogo toga je zagarantovano SEAT originalnim vetrobranskim staklima, koja su proizvedena prema specifikacijama proizvođača i uzimajući u obzir sve serijske specifikacije.

Najbolji kvalitet i profesionalna instalacija

Prednosti SEAT originalnog stakla automobila

  • Visok optički kvalitet     
  • Vrlo dobra zvučna izolacija     
  • Efektivna UV zaštita     
  • Odgovarajuća dimenzija    
  • Koordinirana interakcija sa SEAT originalnim brisačima

Za više informacija i ponudu za vaše vozilo, pitajte naše SEAT partnere.

Auto stakla i metlice brisača

Šta se podrazumeva pod izrazom "staklo automobila"? Staklo koje se koristi za vetrobranska stakla, zadnje prozore, bočne prozore i, po potrebi, krovne prozore. Staklene ploče moraju biti izuzetno jake i izdržljive za optimalnu vidljivost i zaštitu. Uprkos njihovoj visokoj stabilnosti, ponekad mogu biti oštećeni. Većina toga se dešava zbog kamenčića. U zavisnosti od prirode štete, često postoje veoma jednostavna rešenja za eliminisanje problema.

Metlice brisača,  osnovna su komponenta opreme vozila, koja je odgovorna za dobar pogled, posebno na kiši. Metlice brisača su gumeni deo brisača vetrobranskog stakla, koji leži direktno na staklu. Metlice brisača moraju se redovno menjati. Najbolje čak i pre nego što je pogled ograničen za vreme vožnje.