Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Original SEAT kalitet

SEAT Originalni amortizeri

Amortizeri u vašem SEAT-u prigušuju vibracije i pružaju veću udobnost i bezbednost u vožnji.

Saznajte više o amortizerima, kako rano otkriti i popraviti oštećenja.

SEAT Original kvalitet

Amortizeri

Vozilo ima četiri amortizera, po jedan za svaki točak. Da bi se osigurala sigurnost vožnje čak i pri velikim brzinama, svi amortizeri moraju raditi ispravno. Već sa samo jednim neispravnim amortizerom, rizik od nezgoda je znatno veći, posebno u ekstremnim situacijama kao što je potpuno kočenje pri velikoj brzine, prilikom vožnje po kišnim putevima i slično.

Stoga, amortizere treba uvek redovno proveravati u radionici SEAT-a i zameniti ih u određenom intervalu za zamenu.

SEAT Original kvalitet

Popravka amortizera

Oštećeni amortizeri povećavaju bezbednosni rizik produžavajući put kočenja i smanjujući stabilnost vozila. Stoga ih treba zameniti što je pre moguće. SEAT originalni amortizeri su optimalno usklađeni sa vašim vozilom i obezbeđuju sigurno iskustvo vožnje.