Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
SEAT eXS KickScooter
SEAT eXS powered by Segway
SEAT eXS powered by Segway

Uvek u pokretu.

Ekološki. Efikasno. 100% električno. Sa e-skuterom SEAT eXS powered by Segway odlučite se kuda ćete otići.

Mobilnost je olakšana

Nova sloboda

Slobodno se krećite ulicama. Krenite na posao ili samo istražite svoj grad. E-skuter SEAT eXS powered by Segway dostupan isključivo kod SEAT ovlašćenih distributera.

Cena sa PDV-om je 62.000 RSD

Istaknuti detalji

Grad je tvoj

E-Scooter SEAT eXS powered by Segway je efikasna i ekološki prihvatljiva alternativa za gradsku mobilnost. Gde prvo idete?

Dizajn i mobilnost

Stvoren za kretanje

Više bezbednosti

Sigurna vožnja: LED prednja i zadnja svetla pomažu vam da vidite i budete viđeni u uslovima slabog osvetljenja. A sa električnim i mehaničkim kočnicama stižete bezbedno i lako do odredišta.

Više komfora

Samo letenje je bolje: amortizeri prednji i zadnji, kao i veliki, stabilni pneumatici obezbeđuju da se osećate opušteno na putu.

Više tehnike

Najbolje od svega, sve-u-jednom LED displej prikazuje brzinu, stanje baterije, režim vožnje i još mnogo toga što koristite, npr. tempomat za podešavanje tempa.

Ninebot-Segway App

Easy start. Easy go.

Upravljajte svojim skuterom direktno sa telefona pomoću aplikacije Ninebot Segway koja je dostupna na App Store-u (iOS) ili Play Store-u (Android).

Uzrast: 14+
Maksimalna brzina: 25 km/h
Težina: 12.5 kg
Dimenzije: rasklopljen: 102 × 43 × 113 cm, sklopljen: 113 × 43 × 40 cm
Baterija: 187WH
Maksimalni ugao uspona: 10°
Maksimalna nosivost: 100 kg
Daljinska kontrola preko aplikacije: Ne
App Monitor: Da
Bluetooth: Da
Otpornost na vodu: IP54
Snaga: 300W
Maksimalni domet*: ca. 25 km
Veličine pneumatika: 20 cm prednji, 19.2 cm zadnji
Maksimalno vreme punjenja: 3.5 h

SEAT eXS powered by Segway FAQs

Gde mogu da kupim E-Scooter SEAT eXS powered by Segway?

E-Scooter SEAT eXS powered by Segway je dostupan kod svih SEAT ovlašćenih dilera.

Koje profile vožnje ima SEAT eXS powered by Segway?

SEAT eXS powered by Segway ima 3 načina rada: Sportski režim, Normalni i Eko režim (ograničena brzina). Sportski režim ima najviše performanse, ali i najkraći domet. Označen je crvenim simbolom "S". Normalni mod, prikazan kao beli "S" simbol, daje prosečnu snagu i stoga ima srednji domet. Eko režim vam daje manje energije, ali veći domet, što ga čini posebno pogodnim za početnike. Eko režim je aktivan ako nije prikazano "S".

Kako mogu da promenim režim vožnje?

Samo pritisnite prekidač za napajanje dva puta da biste promenili režim vožnje. Režim je prikazan na kontrolnoj tabli crvenom ili belom "S" ikonom ili odsustvom ikone za eko režim vožnje.

Kako da rasklopim skuter i ponovo ga sklopim?

Za otvaranje sklopljenog skutera: Stanite na gazište, držite ručicu i gurnite je napred. Ako čujete klik, skuter je spreman za polazak. Da biste sklopili skuter nazad, povucite ručicu unazad istovremeno pritiskanjem prekidača i povlačenjem osovine.

Kako mogu da resetujem Bluetooth lozinku?

Da biste ponovo postavili lozinku, pritisnite i držite električnu kočnicu i električni gas dok pritiskate glavni prekidač da biste isključili skuter. Kada se ponovo uključi, lozinka će se automatski resetovati.