Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
SEAT vozila za mobilnost
SEAT Mobility
Easy mobility

Pitanje tradicije.

Naš moto je izazov konvencija. Mi preuzimamo rizike, učimo iz uspeha i neuspeha, i još uvek postavljamo više ciljeve. Zato što ostvarajemo stvarne inovacije.

Naš koncept

Budućnost danas.

Ako želite bolju budućnost, onda ste posvećeni njoj. I to je upravo ono što radimo. Naša bolja budućnost počinje danas.

Mobile World Congress

Oblikovanje promena.

Trendovi se stalno menjaju, svake godine predstavljamo najnovije inovacije za mobilnost budućnosti na Mobile World Congressu u Barseloni.

Smart City Expo

Inovacija je dostupna u svim veličinama.

Na Smart City Expo-u smo pokazali kako može da izgleda budućnost mikromobilnosti i održive urbane mobilnosti. Primer za to je novi SEAT eXS Kickscooter.