Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
SEAT vozila za mobilnost
Future Today
Future Today

Mislite o sutrašnjici danas

Prava promena počinje tehnologijom koja poboljšava vaš život. To je budućnost - danas.

Move & Green

Održivost ili ekonomija? Oba.

SEAT-ov TGI hibrid smanjuje troškove i emisije kombinacijom benzina i prirodnog gasa (CNG). Ekologija i ekonomija nisu daleko.

Move & Connect

Umreženi u pravcu budućnosti.

Važno je razgovarati, slušati i sprijateljiti se. Naš SEAT App i Full Link učinili su to mogućim - i više. Jednostavno i intuitivno. Tako da ste već danas spremni za budućnost.

Move & Live

Nekad san – danas stvarnost.

BeatsAudio ™ i Shazam: tehnologije za održivu budućnost koje su zabavne. I dostupne već danas.