Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Dizajn i inovacije

2010-e

Nove perspektive stvaraju nove veze. Predstavljamo SEAT Mii i širimo raznoliku SEAT porodicu modela Leon.

 

2010

SEAT Alhambra prvo pojavljivanje. Zajedno sa Ibiza ST i našim prvim konceptnim automobilom bez emisija, SEAT IBE.

2011

Na IAA u Frankfurtu predstavljamo konceptni automobil SEAT IBL konceptni automobil i novi Exeo. Na sajmu automobila u Ženevi biće predstavljen konceptni automobil SEAT IBKS i SEAT Alhambra sa pogonom na sva četiri točka.

2012

Moderni SEAT Mii, novi SEAT Toledo i Leon treće generacije su u centru pažnje. Porodica SEAT Ibiza dobija facelift.

2013

SEAT Ibiza CUPRA i SEAT Leon SC su na startu. Asortiman iTECH će biti proširen i na Ibizu 5D, Ibiza SC, Ibiza ST, Leon 5D, Leon SC, Altea i Altea XL.

2014

Više snage. Novi Leon CUPRA ST i Mii bi Mango izazivaju uzbunu na Sajmu automobila u Ženevi. SEAT Leon ST 4Drive poboljšava performanse.

2015

Sa modelom 20V20 predstavljamo prototip našeg prvog SUV vozila. Uvođenjem SEAT CONNECT-a krećemo u novu generaciju umreženih automobila.

2016

Godina SEAT Ateca, naš prvi SUV. Nova perspektiva. Novi Leon CUPRA od 300 KS je najmoćniji automobil u našoj istoriji.

2017

Prednja svetla su namenjena SEAT Aroni, našem modernom gradskom SUV-u, kao i novoj SEAT Ibizi, koja predstavlja pet generacija inovativnog razvoja.

 

2018

Uvođenjem ekskluzivnog brenda CUPRA, CUPRA Ateca i velikog SUV SEAT Tarraco, nastavljamo da se širimo u novim pravcima.