Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Kreativni prema životu

Grad koji nas inspiriše

Zauzete ulice. Glasna muzika. Zlatni zalasci sunca. Barselona je grad koji predstavlja kreativni odnos prema životu. Dopustite sebi da budete inspirisani.

Naš karakter

Dizajn. Više od lepote.

Dizajn za hrabre. Dizajn za bolje. Nikad se ne zadovoljavajte osrednjim.

Mi volimo muziku

Lepa sećanja treba podeliti.

Dobri prijatelji. Odlična muzika. Nezaboravni trenuci. Ono pravo za vas ljubitelje muzike.

Casa SEAT

Dobrodošli u naš novi dom.

Ovo nije samo još jedna vodeća prodavnica. Ovo je naš doprinos Barseloni. Mesto gde svako može iskusiti ono o čemu govorimo. Otvaranje će se održati 2019. godine.

SEAT Kolekcije

Tražite novi izgled?

Inspirisana ulicom. Dizajnirana za vaš životni stil. Created in Barcelona. Proizvodi za one koji misle unapred.