Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Izveštaj odbora

Zajedno jači nego ikad

2017. je bila godina održivosti za čitavu korporativnu kulturu SEAT-a. Mobilnost, povezanost i profitabilnost, razvili su se iznad proseka zahvaljujući posvećenim zaposlenima SEAT-a - čime se utire put za uspešnu, zajedničku budućnost.

Created in Barcelona

Moderno. Inspirativno. U pokretu.

Digitalizacija sutrašnjice.

SEAT radi na povezivanju automobila i njihovih vozača na način koji nikada ranije nisu imali. Jedan primer je osnivanje KSMOBA Ventures i pokretanje platforme Justmoove za mobilnost.

Korporativna društvena odgovornost.

SEAT pridaje važnost održivom razmišljanju i delovanju u svim oblastima. Integritet, odgovornost i poštenu saradnju vidimo kao deo naše kulture i osnovu bolje budućnosti.

Proizvodnja, logistika i osiguranje kvaliteta

Godine 2018. smo napravili značajan pomak u ovim oblastima i razvili proizvode koji zadovoljavaju zahteve četvrte industrijske revolucije i digitalizacije.

 

Nabavka

Svrha nabavke je da se osiguraju isporuke proizvoda i prvoklasne usluge, ali i da se sarađuje sa dobavljačima radi postizanja zajedničkih ciljeva.

Prodaja i marketing

Prodaja i marketing jačaju imidž brenda povećanjem lojalnosti kupaca prema SEAT-u, kao i centralizaciji prodaje i postprodajnih usluga.

Istraživanje i razvoj

SEAT vidi važnost inovativnog razvoja u ekonomskom i socijalnom smislu. Zato je kompanija lider u ulaganju u istraživanje i razvoj u Španiji.

PERSONAL

Naši zaposleni su najvredniji deo naše kompanije. Sa posebnim programima, SEAT promoviše lični i profesionalni razvoj tako da se zaposleni osećaju prijatno.

VLADA I INSTITUCIONALNI ODNOSI

Zajedništvo i saradnja u socijalnom kontekstu: SEAT intenzivira svoje odnose sa političkim institucijama i kompanijama kroz različite sporazume.

FINANSIJE, IT I ORGANIZACIJA.

2018. bila je još jedna važna godina za SEAT, sa novim finansijskim izveštajima i velikim pomacima u digitalnoj transformaciji.