Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće

Alhambra

Na zahtev
4DRIVE
Na zahtev
4DRIVE

4Drive tehnologija pogona na svim točkovima, uvek bezbedni i opušteni na putu - u svim vremenskim uslovima i na bilo kom terenu

Bezbednost
Detekcija slepog ugla
Bezbednost
Detekcija slepog ugla

Detekcija slepog ugla će vas upozoriti na vozila koja se nalaze iza vas prilikom promene kolovozne trake.

Novo
Full-Link tehnologija
Novo
Full-Link tehnologija

Hands-free tehnologija koja omogućava da povežete vaš uređaj sa Apple CarPlay™ ili Android Auto™.

Garancija
5 godina garancije
Garancija
5 godina garancije

Dobra vožnja sa 5 godina garancije za sve modele!

Oprema

Style

  • "Climatic" poluautomatski klima uređaj
  • 4WD pogon na sva 4 točka
  • Aluminijumske felne 16" 6.5J x 16
  • DESIGN 48/1
  • Front Assist + City Emergency Braking
  • Media System Plus
  • Multifunkcionalna kamera
  • Multifunkcionalni volan
  • Sistem vazdušnih zavesa
  • Start/Stop sistem sa rekuperacijom

od EUR 34.320,00

Konfigurišite
Dizajn

Savršeno odgovara

SEAT Alhambra je u svakom pogledu veličina. Spoljašnjost, unutrašnjost i naravno dizajn. Dizajnirana je tako da se razlikuje od ostalih modela u svojoj klasi. Sa svojim čistim konturama, prednjim delom u obliku strele i prednjom maskom, Alhambra je karakterističan SEAT.

Tehnologija

Tehnika za celu porodicu

SEAT Alhambra nudi bogatu tehnološku opremu i pruža veliko zadovoljstvo. Puno aktivnih i pasivnih sistema bezbednosti i zabavne opreme učiniće svako putovanje sa porodicom udobnim i zabavnim iskustvom. Putevi vas čekaju!

Bezbednost

U najboljim rukama

Dobro je znati da imate podršku, posebno kada je reč o bezbednosti tokom vožnje. SEAT Alhambra je opremljena brojnim aktivnim i pasivnim sistemima bezbednosti. SEAT Alhambra je član porodice na kojeg se možete osloniti.

Oprema

Sve potrebno i još ponešto?

U modelu SEAT Alhambra ima puno prostora za sve što Vam je potrebno ali ima i prostora za specifičnu dodatnu opremu, koja se može potpuno prilagoditi potrebama Vaše porodice.

Servis

U najboljim rukama

Želimo da uživate u potpunosti u modelu SEAT Alhambra. To uključuje i uslugu našeg efikasnog i kvalitetnog servisa. Dobar je osećaj kada znate da se Vaša SEAT Alhambra nalazi u najboljim rukama.

Želite više informacija o modelu SEAT Alhambra?