Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
BEZBEDNOST

Opušteno kroz grad

SEAT Ateca poseduje zavidne bezbednosne karakteristike dizajnirane i projektovane tako da se osećate potpuno sigurno i bezbrižno.

LED SVETLO "Dobrodošli"

Uvek i svuda dobrodošli

SEAT Ateca je olakšala traženje vozila po mraku, Full-LED "Dobrodošli" svetla projektuju svetlosni krug u formi silutete SUV-a na podlogu.

Uključite "Dobrodošli" svetlo

Uključite "Dobrodošli" svetlo

LED SVETLO "Dobrodošli"

Uvek i svuda dobrodošli

SEAT Ateca je olakšala traženje vozila po mraku, Full-LED "Dobrodošli" svetla projektuju svetlosni krug u formi silutete SUV-a na podlogu.

ASISTENT ZA GRADSKE GUŽVE

Bez zastoja

Zastoji i usporen saobraćaj znaju da budu zamorni. Sa tim je sada gotovo. "Traffic Jam" Asistent meri razdaljinu između vozila i automatski prilagođava brzinu zadržavajući kolovoznu traku. Dodatak ovome je i asistent za naglo kočenje koji će pomoći u slučaju da se vozilo previše približilo vozilu ispred a  niste na vreme reagovali.

DETEKCIJA SLEPOG UGLA

Sve na prvi pogled

Za bezbednu vožnju auto putem brine poseban LED indikator u retrovizoru koji će signalizirati prillikom promene kolovozne trake ili prilikom približavanja drugog vozila. Dodatna funkcija ovog asistenta je da automatski potpuno zaustavi vozilo prilikom izlaska iz parking mesta ako se iza nalazi drugi objekat ili prepreka.

ACC (Automatski uređaj za regulisanje brzine)

Sinhronizovana sa gradom

Duga putovanja sa nogom stalno na gasu znaju da budu zamorna? Mi mislimo da zaslužujete veću udobnost. Uređaj za regulisanje brzine održavaće zadatu brzinu i razdaljinu a na prvi dodir komandi vratiće Vam u potpunosti kontrolu.

Front Assist - nadzor prostora ispred vozila

Uvek unapred

Dodatna pomoć je uvek doborodošla. Front Assist nadzor prostora ispred vozila upozorava ako se udaljenost ismeđu vozila smanji i ako nema reakcije vozača, sistem će automatski usporiti vozilo. Zaštita za pešake će automatski zaustaviti vozilo ako detektuje pešake koji prelaze kolovoz.

POSEBNE KARAKTERISTIKE

Paket za pomoć u vožnji

ASISTENCIJA ZA KOLOVOZNE TRAKE

Sa asistencijom za kolovozne trake sistem prepoznaje kolovozna obeležja i upozorava ukoliko primeti slučajno gubljenje pravca tj. promenu kolovozne trake. Sistem će Vas vizuelno obavestiti o tome i pokušati blagim pokretom upravljača da Vas vrati u kolovoznu traku. 

ASISTENCIJA DUGIM SVETLIMA

Asistencija dugim svetlima reaguje u različitim okolnostima. Brine umesto Vas o promenama svetlosnog snopa pritom vodeći računa da ne zaslepi vozača iz suprotnog pravca. 

PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA

Sa kamerom za ovu praktičnu funkciju, saobraćajni znaci biće prikazani i na info ekranu. Sistem prepoznaje znake ograničenja brzine, radova na putu i slično.

LED-TEHNOLOGIJA

Gradska svetla

PREKIDAČ ZA SVETLA

Osvetlite svoju svakodnevicu i svoje raspoloženje sa SEAT Ateca svetlosnom tehnologijom poslednje generacije.