Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
bezbednost

Za hrabre pokrete.

Ne postoji dovoljno bezbedno. Zato je svaki deo novog modela SEAT Arona dizajniran sa pripritetom vaše bezbednosti. Za vašu zaštitu i zaštitu onoga što vam je najvažnije. Hrabrost dolazi iz spoznaje šta ste u stanju.

detekcija slepog ugla

Vidite ih kako dolaze.

Uvek pravite pokrete sa potpunom samouverenošću. Vaša SEAT Arona dolazi sa detekcijom slepog ugla koji će vas upozoriti na vozila koja se nalaze iza vas prilikom promene kolovozne trake.

ACC sa Front Assist

Ohrabrite se. Pokriveni ste.

Nova SEAT Arona ima neke specijalne pokrete. Kao Front Assist. Ako vozilo ispred vas naglo zakoči, sistem reaguje trenutno i održava bezbednu udaljenost. Adaptivna kontrola brzine pobrinuće se da se vaša brzina održava konstantno tako da možete da ostanete fokusirani i krstarite pod kontrolom.

bezbednosne funkcije

Upoznajte put. Unazad.

Upozorenje na saobraćaj sa zadnje strane

 Ponovo se uključujete u saobraćaj? Bez znojenja. Upozorenje na saobraćaj sa zadnje strane automatski zaustavlja vozilo ako se iza vas nađe vozilo ili drugi objekat. Tako vam ostaje da se brinete samo kuda ste se uputili.

Kočenje kod višestrukog naletanja

U slučaju sudaram, Kočenje kod višestrukog naletanja se aktivira brzinom svetlosi i sprečava dalje sudare. Mali podsetnik da ste pod dvostrukom zaštitom.

detekcija zamora vozača

Čak i izdržljivima treba odmor ponekad. Praćenjem ponašanja vaše nove SEAT Arone sistem može da prepozna vaš umor i predloži vam da napravite pauzu.

Hill hold kontrola

Nebo je granica.

Kako funkcioniše.

Na gradskim usponima bez brige sa novim modelom SEAT Arona. Hill Hold će sprečiti da vozilo krene unazad pri kretanju na usponu bez upotrebe ručne kočnice. 

kamera pozadi i park assist

Pametni manevri.

Krećete se unazad na uzan parking prostor? Nova SEAT Arona čini taj manevar lakim kao i kretanje napred. Kamera za kretanje unazad prikazuje putanju na prednjoj konzoli a Park Assist završava proces.

Nastavite da istražujete novi model SEAT Arona.