Bezbednost

Za hrabre pokrete.

Ne postoji dovoljno bezbedno. Zato je svaki deo novog modela SEAT Arona dizajniran sa pripritetom vaše bezbednosti. Za vašu zaštitu i zaštitu onoga što vam je najvažnije. Hrabrost dolazi iz spoznaje šta ste u stanju.

Detekcija slepog ugla*

Vidite ih kako dolaze.

Uvek pravite pokrete sa potpunom samouverenošću. Vaša SEAT Arona dolazi sa detekcijom slepog ugla koji će vas upozoriti na vozila koja se nalaze iza vas prilikom promene kolovozne trake.

ACC sa Front Assist*

Ohrabrite se. Pokriveni ste.

Nova SEAT Arona ima neke specijalne pokrete. Kao Front Assist. Ako vozilo ispred vas naglo zakoči, sistem reaguje trenutno i održava bezbednu udaljenost. Adaptivna kontrola brzine pobrinuće se da se vaša brzina održava konstantno tako da možete da ostanete fokusirani i krstarite pod kontrolom.

 

Bezbednosne funkcije*

Upoznajte put. Unazad.

Upozorenje na saobraćaj sa zadnje strane

 Ponovo se uključujete u saobraćaj? Bez znojenja. Upozorenje na saobraćaj sa zadnje strane automatski zaustavlja vozilo ako se iza vas nađe vozilo ili drugi objekat. Tako vam ostaje da se brinete samo kuda ste se uputili.

Kočenje kod višestrukog naletanja

U slučaju sudara, kočenje kod višestrukog naletanja se aktivira brzinom svetlosti i sprečava dalje sudare. Mali podsetnik da ste pod dvostrukom zaštitom.

Detekcija zamora vozača

Čak i izdržljivima treba odmor ponekad. Praćenjem ponašanja vaše nove SEAT Arone sistem može da prepozna vaš umor i predloži vam da napravite pauzu.

Hill hold kontrola*

Nebo je granica.

Na gradskim usponima bez brige sa novim modelom SEAT Arona. Hill Hold će sprečiti da vozilo krene unazad pri kretanju na usponu bez upotrebe ručne kočnice. 

Kako funkcioniše.
Kamera pozadi i park assist*

Pametni manevri.

Krećete se unazad na uzan parking prostor? Nova SEAT Arona čini taj manevar lakim kao i kretanje napred. Kamera za kretanje unazad prikazuje putanju na prednjoj konzoli a Park Assist završava proces.

Digitalni kokpit

Bez ometanja.

Skoncentrišite se na put. Digitalni kokpit će brinuti za ostalo.

Želite više informacija o modelu SEAT Arona?