Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Tehnologija

Više prostora za umetnost

SEAT Alhambra nudi bogatu tehnološku opremu i pruža veliko zadovoljstvo. Puno aktivnih i pasivnih sistema bezbednosti i zabavne opreme učiniće svako putovanje sa porodicom udobnim i zabavnim iskustvom. Putevi vas čekaju!

SEAT Media System Plus

Muzika za vožnju

Sve je na ekranu: Media System Plus sa 6,5˝- ekranom u boji,CD/MP3-Player sa SD-čitačem kartica i USB-ulazom u vašoj SEAT Alhambri. Da omiljena muzika zvuči savršeno tu je i 8 zasebnih zvučnika.

Bi-Xenon-prednja svetla

Svetla tačka

Opcioni Bi-Xenon-prednji farovi sa LED dnevnim svetlima pored toga što izgledaju sjajno, svetliji su, jačeg intenziteta i energetski efikasniji od standardnih. Svetlost koju obezbeđuju približna je dnevnoj svetlosti.

Masažna sedišta

Relaksacija pod vašim prstima

Za vrhunsku udobnost na putu opciono su raspoloživa sedišta sa funkcijom masaže i grejanja. Mehanička masaža na sedištu vozača oslobađa donji deo leđa napetosti i poboljšava cirkulaciju u nogama. Ukratko da se osećate opušteno.

Istaknuti detalji

Bezbednost je Vaša udobnost

Kessy

Automatsko otključavanje i zaključavanje vrata bez potrebe da uzimate ključ u ruke. Jednom kada priđete modelu SEAT Alhambra na 1.5 m razdaljine vrata će se sama otključati.

Adaptivna kontrola oslanjanja

Zasebni senzori analiziraju uslove vožnje i podloge i podešavaju oslanjanje za optimalne uslove. Da bi se obezbedila takva udobnost SEAT Alhambra poseduje individualno podešavanje oslanjanja.

Kamera za vožnju unazad

Kada roditelji kažu da imaju oči na leđima, to i misle.

Utičnica za USB

Danas svi imaju barem jedan uređaj. Sada je uvek napunjen.

Električna klizna vrata

Otvoreno za sve

Velika klizna električna vrata sa obe strane modela SEAT Alhambra omogućavaju lak ulazak i izlazak iz vozila. Sa sistemom "KESSY" ne morate čak ni ključ da koristite a vrata će se automatski otvoriti sama.

Parking asistent

Vaš lični asistent

Sa Park Assist sistemom ćete naći pravo mesto za parkiranje svuda: SEAT Alhambra manevriše sa automatskim servo upravljačem pod savršenim uglom u parking prostor. A ako želite da se parkirate sami, optička pomoć pri parkiranju će uključiti kameru za vožnju unazad čim ubacite menjač u brzinu za vožnju unazad.

4DRIVE

Spremni za put

Sa pogonom na sve točkove 4Drive  SEAT Alhambra je pouzdana na svim podlogama i u svim vremenskim uslovima. Čak i u komplikovanim situacijama SEAT Alhambra je veoma stabilna i udobna.

Želite više informacija o modelu SEAT Alhambra?