SEAT originalna oprema®

Za Vaš jedinstveni SEAT

Neka vaša  SEAT Alhambra bude baš posebna: sa SEAT Originalnom  dodatnom opremom® možete kombinovati sportske, praktične ili dekorativne detalje koji će najviše odgovarati vama i vašoj SEAT Alhambri.

Transport

Rešenje za svaki prtljag

Idete na odmor ili se bavite sportom: SEAT Alhambra ima transportna rešenja za sve stvari koje su Vam važne. Poprečni krovni nosači predstavljaju osnovu svih ostalih specifičnih dodataka.

Zaštita

Dobro zaštićena

Da vaša SEAT Alhambra što duže izgleda kao nova, iako ste već prešli puno kilometara sa njom, u ponudi su pokrivke prtljažnog prostora, patosnice i zavesice blatobrana.

Transport

Bezbedan prtljag

POPREČNI RAZDELNIK

Poprečni razdelnik će odvojiti putnički deo i deo za prevoz stvari. Veoma lako se može postaviti ili ukloniti po potrebi.

DUPLO DNO

Sa duplim dnom u modelu SEAT Alhambra imate optimalan prostor za prtljag a ravno dno obezbeđuje veliku udobnost čestog korišćenja.

PODLOGA ZA PRTLJAŽNIK

Praktična i otporna podloga za prtljažnik uklapa se savršeno u predviđeni prostor a viši nivo ivica sprečiće  skupljanje trunja i ostataka. Otporna je na kiseline, lako periva i sprečava klizanje predmeta.

Bezbednost

Sigurni na putu

Sigurnost jedna je od najvažnijih stvari za nas, zato mi u SEAT Originalnoj dodatnoj i sigurnosnoj opremi ne pravimo kompromise. To važi kako za dečija sigurnosna sedišta tako i za lance za sneg.

Infotainment

Tehnika, poslednje generacije

Najmodernija tehnologija se nalazi i pod haubom i u unutrašnjosti nove SEAT Alhambre. Obezbeđena je povezivost sa vašim pametnim telefonom, možete se usredsrediti na vožnju i u isto vreme obavljati telefonski razgovor. Navigacioni sistem će vam prikazati najkraći put do željene destinacije.

Želite više informacija o modelu SEAT Alhambra?