Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Koristeći našu web stranicu, slažete se sa korišćenjem kolačića.
Prihvatite i nastavite
Bezbednost

Bezbedno je bezbednije

Dobro je znati da imate podršku, posebno kada je reč o bezbednosti tokom vožnje. SEAT Alhambra je opremljena brojnim aktivnim i pasivnim sistemima bezbednosti. SEAT Alhambra je član porodice na kojeg se možete osloniti.

Detekcija slepog ugla*

Uživajte u vožnji opušteni

Sa sistemom detekcije slepog ugla, promena kolovozne trake je veoma laka i sigurna. Vizelni signal u uglu spoljašnjeg retrovizora upozorava na vazila koja se približavaju iz slepog ugla. Ova bezbenosna funkcija omogućava opušteniju vožnju.

Asistencija za kolovozne trake*

Nikad van kolovozne trake

Sa asistencijom za kolovozne trake sistem prepoznaje kolovozna obeležja i upozorava ukoliko primeti slučajno gubljenje pravca tj. promenu kolovozne trake. Sistem će Vas vizuelno obavestiti o tome i pokušati blagim pokretom upravljača da Vas vrati u kolovoznu traku.

7 vazdušnih jastuka

Sedam puta sigurnije

Unapređena bezbednost: Za bezbednost u modelu SEAT Alhambra brine se sedam vazdušnih jastuka. Dva prednja i bočni vazdušni jastuci za vozača i suvozača, vazdušni jastuci za kolena vozača i dva vazdušna jastuka u predelu glave napred i pozadi.

Sistem prepoznavanja zamora vozača*

Vreme je za pauzu

Sistem prepoznavanja umora vozača, analizira pokrete upravljača. U slučaju da detektuje zamor vozača sistem će oglasiti zvučni signal i odgovarajući grafički simbol na komandnoj tabli i podsetiti Vas da napravite pauzu.

Dodatno*

Više bezbednosti

PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA

Sa kamerom za ovu praktičnu funkciju, saobraćajni znaci biće prikazani i na info ekranu modela SEAT Alhambra.

ISOFIX

SEAT Alhambra opremljena ISOFIX sistemom za dečja sedišta, koji omogućava lako i bezbedno fiksiranje dečjih sedišta. Vaši najmlađi su sigurni i udobno smešteni.

SISTEM ZA KOČENJE U SLUČAJU VIŠESTRUKOG NALETANJA

Ako dođe do nesrećnog slučaja, aktivira se automatski sistem za kočenje prilikom višestrukog naletanja, koji će obezbediti da se SEAT Alhambra zaustavi trenutno i time izbegnu posledice lančanog sudara.

Želite više informacija o modelu SEAT Alhambra?