Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Bezbednost

Bezbedno je bezbednije

Dobro je znati da imate podršku, posebno kada je reč o bezbednosti tokom vožnje. SEAT Alhambra je opremljena brojnim aktivnim i pasivnim sistemima bezbednosti. SEAT Alhambra je član porodice na kojeg se možete osloniti.

Detekcija slepog ugla*

Uživajte u vožnji opušteni

Sa sistemom detekcije slepog ugla, promena kolovozne trake je veoma laka i sigurna. Vizelni signal u uglu spoljašnjeg retrovizora upozorava na vazila koja se približavaju iz slepog ugla. Ova bezbenosna funkcija omogućava opušteniju vožnju.

Asistencija za kolovozne trake*

Nikad van kolovozne trake

Sa asistencijom za kolovozne trake sistem prepoznaje kolovozna obeležja i upozorava ukoliko primeti slučajno gubljenje pravca tj. promenu kolovozne trake. Sistem će Vas vizuelno obavestiti o tome i pokušati blagim pokretom upravljača da Vas vrati u kolovoznu traku.

7 vazdušnih jastuka

Sedam puta sigurnije

Unapređena bezbednost: Za bezbednost u modelu SEAT Alhambra brine se sedam vazdušnih jastuka. Dva prednja i bočni vazdušni jastuci za vozača i suvozača, vazdušni jastuci za kolena vozača i dva vazdušna jastuka u predelu glave napred i pozadi.

Sistem prepoznavanja zamora vozača*

Vreme je za pauzu

Sistem prepoznavanja umora vozača, analizira pokrete upravljača. U slučaju da detektuje zamor vozača sistem će oglasiti zvučni signal i odgovarajući grafički simbol na komandnoj tabli i podsetiti Vas da napravite pauzu.

Dodatno*

Više bezbednosti

PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA

Sa kamerom za ovu praktičnu funkciju, saobraćajni znaci biće prikazani i na info ekranu modela SEAT Alhambra.

ISOFIX

SEAT Alhambra opremljena ISOFIX sistemom za dečja sedišta, koji omogućava lako i bezbedno fiksiranje dečjih sedišta. Vaši najmlađi su sigurni i udobno smešteni.

SISTEM ZA KOČENJE U SLUČAJU VIŠESTRUKOG NALETANJA

Ako dođe do nesrećnog slučaja, aktivira se automatski sistem za kočenje prilikom višestrukog naletanja, koji će obezbediti da se SEAT Alhambra zaustavi trenutno i time izbegnu posledice lančanog sudara.

Želite više informacija o modelu SEAT Alhambra?