Alhambra

Na zahtev
4DRIVE
Na zahtev
4DRIVE

4Drive tehnologija pogona na svim točkovima, uvek bezbedni i opušteni na putu - u svim vremenskim uslovima i na bilo kom terenu

Bezbednost
Detekcija slepog ugla
Bezbednost
Detekcija slepog ugla

Detekcija slepog ugla će vas upozoriti na vozila koja se nalaze iza vas prilikom promene kolovozne trake.

Novo
Full-Link tehnologija
Novo
Full-Link tehnologija

Hands-free tehnologija koja omogućava da povežete vaš uređaj sa Apple CarPlay™ ili Android Auto™.

Garancija
5 godina garancije
Garancija
5 godina garancije

Dobra vožnja sa 5 godina garancije za sve modele!

Oprema

Dizajn

Savršeno odgovara

SEAT Alhambra je u svakom pogledu veličina. Spoljašnjost, unutrašnjost i naravno dizajn. Dizajnirana je tako da se razlikuje od ostalih modela u svojoj klasi. Sa svojim čistim konturama, prednjim delom u obliku strele i prednjom maskom, Alhambra je karakterističan SEAT.

Tehnologija

Tehnika za celu porodicu

SEAT Alhambra nudi bogatu tehnološku opremu i pruža veliko zadovoljstvo. Puno aktivnih i pasivnih sistema bezbednosti i zabavne opreme učiniće svako putovanje sa porodicom udobnim i zabavnim iskustvom. Putevi vas čekaju!

Bezbednost

U najboljim rukama

Dobro je znati da imate podršku, posebno kada je reč o bezbednosti tokom vožnje. SEAT Alhambra je opremljena brojnim aktivnim i pasivnim sistemima bezbednosti. SEAT Alhambra je član porodice na kojeg se možete osloniti.

Oprema

Sve potrebno i još ponešto?

U modelu SEAT Alhambra ima puno prostora za sve što Vam je potrebno ali ima i prostora za specifičnu dodatnu opremu, koja se može potpuno prilagoditi potrebama Vaše porodice.

Servis

U najboljim rukama

Želimo da uživate u potpunosti u modelu SEAT Alhambra. To uključuje i uslugu našeg efikasnog i kvalitetnog servisa. Dobar je osećaj kada znate da se Vaša SEAT Alhambra nalazi u najboljim rukama.

Želite više informacija o modelu SEAT Alhambra?